زرشک میوه ای است که از درخت زرشک به دست می آید و می توان آن را به صورت تازه و خشک مصرف نمود و زرشک خشک پفکی دانه اناری کوهی از انواع این میوه ترش و خوشمزه می باشد. در کشور ما خاستگاه زرشک بیشتر در استان خراسان است و میزان بسیار زیادی از مصرف داخل و خارج از کشور توسط زرشکی که در این استان تولید می شود، تامین می گردد.
زرشک تولید شده در استان خراسان دارای نمونه های بسیار عالی و متفاوتی است که از خرید و فروش داخلی و خارجی بسیار زیادی برخوردار می باشد. کیفیت بسیار بالای زرشک، تنوع در تولید و قیمت بسیار مناسب سبب جذب مصرف کننده داخلی و خارجی شده است و سالانه شاهد تجارت و خرید و فروش زرشک تازه و خشک هستیم برای مشاهده کیفیت تولیدات و همچنین نظرات خریدارران شما عزیزان می توانید به سایت مجموعه آراد برندینگ مراجعه نمایید.
تجارت زرشک به دلیل میزان بسیار بالا یک تجارت سودمند و ارز آور برای کشور است و به همین دلیل کشت این میوه و خشکبار همچون پسته خشک برای کشور از اهمیت بالا برخوردار می باشد. زرشک در ایران کشور ما، با کیفیت درجه یک و در انواع زرشک خشک پفکی، زرشک دانه اناری، و زرشک خودرو کوهی تولید و در بازار به فراوانی موجود می باشد. معمولا می توان زرشک را به صورت بسته بندی شده در انواع وزن و یا حتی به صورت فله ای و کیلویی در هر میزان خریداری نمود.
خرید زرشک دانه اناری
برای سلامتی و تقویت بدن کافیست کنسانتره زرشک دانه اناری که ظاهری اشک مانند دارد را بیشتر در سفره ها جای دهیم زیرا با وجود ویتامینها و فواید این محصول دیگر نیازی به داروهای شیمیایی پیدا نمی کنیم و یا کمتر به آنها در طول سال احتیاج داریم به همین دلیل بهتر است که کودکان خود را تشویق به خوردن زرشک نمایم.
زرشک دانه اناری برای افرادی که دیابت بالا دارند یک جادوی بی نظیر است و خوردن این دانه باعث گردش بیشتر و بهتر خون در بدن می شود، علاوه بر این آب زرشک در فصل تابستان باعث عدم گرمازدگی به خصوص در مناطق جنوبی و بسیار گرم ایران می شود و عطش افراد را به میزان زیادی کاهش می دهد اینم هم باعث شده است تا خرید زرشک دانه اناری با استقبال بالاتری دنبال شود.
این محصول در طب سنتی جایگاه بسیار بالایی دارد و سفارش زیادی به مصرف آن می کنند با این حال زرشک دانه اناری به دو روش کلی خشک می شود؛ روش اول خشک کردن به صورت سنتی و در مقابل نور آفتاب است و در روش دوم و مدرن با استفاده از دستگاه های مختلف و حرارت مناسب این محصول را خشک و توزیع می کنند.
زرشک پلو غذای رسمی و دارای پیشینه بین ما ایرانیان است و همه بیشتر به خاطر زرشک آن به این غذا علاقه مند هستند همچنین مطالعات و علم پزشکی نشان می دهد که مصرف زرشک برای سلامتی و پوست بهتر خیلی مؤثر است بنابراین اگر تا امروز توجه کمی به آن داشتید سعی کنید جایگاه و میزان مصرف آن را ارتقا دهید.
زرشکهای محلی و سنتی نیز زیر مجموعه همین محصولات است و طعم ترش تر و قیمت خیلی بیشتری دارند همچنین تولیدات انبوهی ندارند و شاید دلیل صعودی بودن قیمت آن نیز همین مسئله باشد اما با این وجود ایران از کشورهای مطرح در تولید انواع زرشکها می باشد و رقبای آن در تلاش برای افزایش سهم خود در تجارت زرشک اصل و ارگانیک هستند.
زرشک کوهی خشک
زرشک از انواع محصولاتی است که از طعمی ترش و رنگی زیبا برخوردار است و خواص بسیار متنوع و زیاد دارد و زرشک خشک کوهی نمونه ای بسیار پر خاصیت از انواع این محصول است.
جالب است بدانید که زرشک کوهی خشک همچون کاکوتی کوهی در کوهستان و به صورت خودرو تولید می شود، یعنی برای کاشت این نوع زرشک هیچ انسانی دخیل نیست و زرشک به صورت طبیعی در صحرا و کوهستان رشد می کند. بنابر این در فصل رسیدن زرشک کوهی که فصلی خاص و مشخص است، افرادی جهت جمع آوری زرشک به کوهستان رفته و زرشک را جمع آوری و بعد از پاک کردن و جدا کردن ضایعات از آن زرشک درجه یک را راهی بازار می کنند.
زرشک کوهی، از رنگی تیره و دانه هایی درشت تر نسبت به نمونه های دیگر برخوردار است و این محصول نیز به صورت تازه و خشک وارد بازار خرید و فروش می شود، معمولا زرشک کوهی را به صورت آبگیری استفاده می کنند.