ماهی یکی از غذاهایی است که خیلی سریع پخته و سرخ می شود. شاید به دلیل همین ویژگی، بسیاری از افراد به طرز پخت ماهی توجه چندانی ندارند و از هیچ ظرف پختی برای طبخ صحیح ماهی استفاده نمی کنند.
در حالی که برخی از کارهایی که ما هنگام طبخ ماهی انجام می دهیم باعث از بین رفتن کیفیت ماهی می شود!
دلیل له شدن گوشت ماهی چیست؟
هنگام قرار دادن ماهی در ماهیتابه مدام آن را زیر و رو نکنید! وارونه کردن ماهی باعث له شدن گوشت ماهی می شود. ب
گذارید هر طرف ماهی کاملا بپزد و سپس آن را برگردانید. تست پخت ماهی با قاشق نیز روشی اشتباه و رایج است که باعث له شدن ماهی می شود.
قوام گوشت ماهی متفاوت است و برخی از ماهی ها مانند سی بس دریایی گوشت لطیف و نرم تری دارند. بنابراین رعایت این نکته برای زیباتر شدن بشقاب غذای شما بسیار مهم است.
پختن بیش از حد و بخارپز کردن ماهی باعث له شدن گوشت ماهی می شود و سرخ شدن بیش از حد آن باعث سفت شدن ماهی می شود.
در واقع هر طرف ماهی بیشتر از چهار دقیقه برای سرخ شدن نیاز ندارد. البته آن چند دقیقه سرخ کردن باید در روغن داغ انجام شود تا ماهی سرخ شده خوشمزه ای داشته باشید.