کیک مغردار نوعی ماده غذایی است که همواره مورد استقبال فراوان بانوان خانه دار، آشپزها، فروشگاهیان و سایر افراد قرار گرفته است و مزایای بی شماری را نیز برای سلامتی دارا می باشد.
این کیکهای مغزدار درون خود متریال اولیه سالمی را دارند که شامل: شکر سفید، تخم مرغ، آرد، بکینگ پودر، وانیل، گردو، موز و سایر مغزیجات می باشد که طعم خاصی را به این محصول می بخشند. بدون شک تمام افرادی که در جستجوی دریافت میزان انرژی کافی در طول روز می باشند، این نوع کیک مغزدار خوشمزه را مد نظر قرار داده و آنها را خریداری می نمایند.
یکی از ویژگیهای ثمر بخش کیک مغزدار خوشمزه که در سایت شرکت آراد برندینگ نیز به خوبی به آن اشاره شده است این است که می تواند به عنوان یک مکمل غذایی عمل نموده و از این نظر برای افراد ورزشکار بسیار مقوی می باشد. از دیگر مزایای ویژه کیک مغزدار ساده و خوش طعم این است که می تواند خستگیهای شما را برطرف نموده و انرژی کافی را در طی روز به شما انتقال نماید.
بسیاری از افراد این موضوع را نیز نمی دانند که بهره گیری از کیک مغزدار خوشمزه می تواند تاثیر بسزایی بر هضم غذا داشته و این به دلیل وجود مغزیجات همچون مغز گردو و میوه های موجود در آن است که فیبر بالایی را شامل می شود و لذا فرآیند جذب سالم توسط روده را میسر می سازد.
نوع دیگری از کیک مغزدار نیز با نام دو رنگ شناخته می شود که طی تهیه آن از میوه و همچنین رنگهای خوراکی بهره گرفته شده از دل طبیعت استفاده می شود. شایان ذکر است که ویتامینهای موجود در کیک مغزدار شامل: آ، دی، ای، بی و غیره می باشند که همواره سلامتی بدن شما را تضمین می نمایند و البته ناگفته نماند که ابن محصول حتی میزان فراوانی از کلسیم را در خود جای داده است.
کیک مغزدار ساده
یکی دیگر که دسر های فوق العاده خوشمزه ای که می توانید برای یک عصرانه دل انگیز آن را تهیه نمایید کیک مغزدار ساده بوده که با داشتن طعمی منحصر به فرد موجب رغبت تمامی افراد شده است.
کیک مغزدار ساده دارای متریال مهمی نظیر: وانیل، شکر، تخم مرغ، آب، شیر و آرد گندم و غیره می باشد و همواره با یک طعم ساده و ماندگار می تواند استفاده فراوانی را در طی روز به خود اختصاص دهد.
تولید کنندگان ما با بهره گیری از تمامی نکات لازم در تهیه کیک مغزدار ساده توانسته اند بهترین نمونه ها را تهیه و پس از بسته بندیهای مناسب روانه بازار نمایند کیک مغزدار را می توانید با یک فنجان چای یا قهوه ترک میل نموده و از لذت چشیدن و خوردن آن بهره مند شوید و همچنین در طول روز دچار هیچ ضعفی نشوید.
پزشکان تغذیه اشاره نموده اند که با استفاده از شیرینی جاتی مغذی می توانید به تقویت نمودن روحیات خود کمک نموده و پس از یک ورزش صبحگاهی آن را در کنار یک لیوان آب پرتقال قرار داده و به آرامی میل نمایید.
لذا در قسمتی از مغز ما گیرنده هایی وجود دارند که به محض دریافت این مواد موجود در کیک و شیرینی به صورت فعال در آمده و از این نظر دستگاه عصبی شروع به ترشح هورمونهای موثری می نماید.
کیک مغزدار کاکائویی
شما می بایست در ادامه تهیه کیک مغزدار کاکائویی یک سیم مفتول را در امتداد کناره های کیک به ارتفاع حداقل 2 سانتی متر قرار دهید، اگر برای اولین بار است از خط کش استفاده کنید و خلال دندان را برای علامت گذاری ارتفاع مورد نظر قرار دهید و سیم را در امتداد خلال دندان بپیچید تا نخورد و شروع به کشیدن دو سر سیم می کنیم
در حالی که دور کیک را به آرامی کم می کنیم تا سیم شروع به نفوذ به داخل کیک کند و سپس به آرامی می کشیم تا لایه کیک کاملا جدا شود.
این مرحله را با تمام لایه های دیگر تکرار کنید تا زمانی که لایه های لازم را داشته باشید، لازم نیست ارتفاع لایه ها یکنواخت باشد، بعداً با خامه پوشانده می شود، بنابراین اگر از نظر ارتفاع مساوی نیستند، اذیت نشوید، ما با بسته بندی کور کیک شروع می کنیم، این یک مرحله مهم برای از بین بردن تمام خرده ها و برای ظاهری صاف و یکدست است.
با استفاده از یک بشقاب یا چاقوی بتونه از باقی مانده فیلینگ استفاده می کنیم و کل کیک مغزدار کاکائویی را به مقدار کم می پوشانیم، این کاور تمام خرده ها را به شما می چسباند و بستر بسیار خوبی برای خامه کادویی آماده می کند و اگر بپرسید چگونه متوجه می شویم
که به اندازه کافی بسته بندی کرده ایم، پاسخ این است که شما فقط زمانی کار را تمام کردید که تمام خرده های کیک به کیک وصل شد و کیسه آیسینگ را با یک کاتتر بزرگ با یک کرم سفت پر کنید و در حالی که پایه را می چرخانید، آن را روی دو طرف کیک بریزید.
سعی کنید به مقدار کافی اسپری کنید و اسپری را به یکدیگر بچسبانید تا حدالامکان فاصله بین اسپریها وجود نداشته باشد، ما از یک پوسته پلاستیکی متوسط برای تراز کردن کیک استفاده می کنیم، تراز اولیه کیک به آرامی انجام می شود زیرا نمی خواهیم در هر پاس مقدار زیادی از خامه کم شود، حواستان باشد که حفره ها یا شکافهای ایجاد شده را پر کرده و در حین چرخش با پوسته دوباره صاف کنید.