ادویه جات جزو چاشنی های جدانشدنی از سفره غذای مردم خاورمیانه است و بر همین اساس بازار تولید و فروش بسیار خوبی در این منظقه شاهد می باشیم و من نیز در حوزه فروش و صادرات انواع ادویه در حال فعالیت می باشم و درآمد بالایی را از فروش عمده این محصول دارم و به تازگی نیز از کشور های اروپایی ثبت سفارش داشته ام.
ادویه کاری خورشتی
ادویهها به عنوان چاشنی مهم برای پختن غذا استفاده میشوند. ادویه کاری خورشتی جزئی اساسی از غذا است که بدون آن غذا طعم، عطر و رنگ همیشگی را ندارد.
ادویهها ظاهر غذا را جذاب کرده و اشتهاآور هستند. ادویه به مقدار خیلی کمی در غذا استفاده میشود اما همان مقدار کم هم تأثیر فوقالعادهای در طعم غذا دارد.
میتوان گفت کمتر غذایی وجود دارد که حداقل یک نوع ادویه در آن به کار نرفته باشد. حتی در غذایی ساده مثل نیمرو نمک، فلفل و زردچوبه استفاده میشود.
پس ادویهها جزئی جدایی ناپذیر از غذا هستند. ادویهها به دلیل تغییر در طعم غذا و خواص درمانی که دارند استفاده میشوند.
همچنین کاربرد آنها به غذا، سوپ، انواع خورشها، پلوها و سوپها خلاصه نمیشود. ادویه در تهیه انواع مختلف ترشی نیز کاربرد فراوانی دارد. برای درست کردن خیارشور نیز از ادویه و گیاهان تازه استفاده میشود. یکی از پرمصرفترین ادویهها، ادویه خورشتی است.
ادویه کاری اصل
شما در زمان چک کردن لیست قیمت های یک عطاری و یا هر جای دیگری که ادویه های خود را از آن تهیه می کنید قیمت بالایی را برای ادویه کاری نمی بینید.
ادویه کاری اصل نیز مانند هر ترکیب دیگری دارای یک سری فواید است که چند نمونه از آن ها را برای شما در این قسمت معرفی می کنیم.
فواید و مزیت های استفاده از ادویه پر خاصیت کاری:
- استفاده از این ادویه می تواند سیستم ایمنی بدن شما را بالا ببرد.
- یکی از راه های دفع مواد سمی از بدن استفاده کردن از این ادویه است.
- به دلیل وجود تخم گشنیز و دارچین این ادویه برای درمان بیماری های عفونی مفید هستند.
این دو ادویه می توانند به عنوان یک ماده ضد باکتری و ضد قارچ عمل کنند و به دلیل اینکه در ترکیب ادویه کاری وجود دارند خواص آن ها در این ادویه نیز تاثیرگذار است.
ادویه پودر پاپریکا
پاپریکا چاشنی است که بسیار مورد مصرف قرار داده می شود و غذاها نیز با وجود این ادویه ها پخت می شوند و طعم می گیرند. بنابراین تولید از ادویه پودر پاپریکا در بسته بندی های مناسب و با برندهای معتبر و متفاوت انجام می گیرد.
اما برخی از این چاشنی ها به صورت فله ای به فروش می رسند و خریداران می توانند آن را از مراکز ادویه فروشی به صورت کیلویی تهیه کنند و برای انجام این کار نیاز به نگهداری پاپریکا به روشی خاص دارند تا عطر و طعم آن باقی بماند و ادویه خراب و فاسد نشود.
البته باید توجه شود که آن را هیچ گاه در یخچال نگهداری نکنند و باید آن را در نمونه ظروف یا قوطی هایی که دارای درب محکم هستند و متناسب برای نگهداری ادویه تولید شده اند بریزند و این گونه نگهداری نمایند.
برخی ها به صورت فراوان از این ادویه استفاده می کنند و برخی نیز به دلیل داشتن حساسیت یا موارد غیر دیگر نمی توانند آن را در تهیه و پخت غذا مورد استفاده قرار دهند.
ولی دارای طعمی بسیار مناسب و عالی است و برای پخت مرغ و املت و غیره بسیار مورد استفاده قرار داده می شود و از نمونه بهترین و محبوب ترین نوع ادویه های تولید شده در بازار می باشد که در نوع برند و بسته بندی های گوناگون برای استفاده وجود دارد.