منظور از طلای بنفش چیست؟ آیا طلای بنفش رنگ هم وجود دارد؟ برای من در زندگی بادمجان یک طلای بفش است چون این طلای بنفش من را به مسیر ثروتمند شدن کشاند. با این مقاله شما هم با این طلای بنفش آشنا شوید و مسیر زندگی خود را تعقییر دهید.
بادمجان شکم پر
مصرف یکسری مواد غذایی مثل بادمجان که یک منبع غنی از پتاسیم است و میزان سدیم در آن کم می باشد، برای افرادی که دچار فشار خون هستند بسیار مفید است و مصرف منظم آن تاثیر بسزایی در تنظیم فشار خون دارد. یزان بالای فیبر موجود در بادمجان برای درمان یبوست و همچنین کنترل قند خون بسیار موثر است. این ماده غذایی دارای ویتامین های مختلف بسیاری از جمله ویتامین E ،C ، B6 و مقدار بسیار بالایی ویتامین Dاست که پزشکان مصرف آن را توصیه می کنند. به دلیل موادی که داخل بادمجان وجود دارد مصرف آن باعث می شود که فشار خون را پایین بیاورد و برای افرادی که فشار خون بالایی دارند بسیار مناسب است. معمولا کارشناسان تغذیه به بیمارانی که دارای فشار خون بالا هستند توصیه می کنند که از بادمجان شکم پر پخته شده در وعده های غذایی خود به صورت منظم استفاده کنند.
بادمجان سرخ شده
بادمجان سرخ شده برای تهیه محصولات خوراکی، عمدتا باید به مشخصات هر محصول دقت کرد و برای خرید بادمجان سرخ شده سیاه قلمی ریز هم این مورد کاملا صدق می کند و با تهیه نوع با کیفیت بادمجان، بی شک از خواص متعددی که برای این محصول در نظر گرفته شده، تا حد زیاد بهره مند خواهید شد. بادمجان قلمی ریز نه زیاد نرم می باشد و نه زیاد سفت و همچنین روی پوست آن نیز هیچ اثری از لکه یا دانه های سفید رنگ نباید وجود داشته باشد و پوست آن نیز خیلی راحت کنده می شود و در مدت زمان اندک نیز می توانید این بادمجان را بپزید و نوش جان کنید لازم به ذکر است که برای کندن پوست بادمجان، حتما از پوست کن استفاده کنید زیرا اگر از چاقو استفاده نمایید، ممکن است که قسمتهایی از خود بادمجان را نیز از بین ببرید و مواد غذایی شما آسیب ببیند.
بادمجان دلمه ای
خشک كردن بادمجان به سبب کاهش آب و رطوبت موجود در آن، سبب افزایش عمر این صیفی جات پر خاصیت می شود، روش های زیادی برای خشک کردن به همراه طرز صحیح نگهداری بادمجان دلمه وجود دارد. از جمله این روش ها می توان به خشک کردن بادمجان در فر، در زیر نور مستقیم آفتاب و یا دستگاه خشک کن اشاره کرد، لازم است بدانید با خشک کردن بادمجان، مواد معدنی موجود در آن همانند محصول تازه حفظ می شود و خواص بادمجان دلمه ای تازه را دارد. فریز کردن بادمجان سبب میشود خواص این صیفی جات تا حد زیادی از دست برود. به همین سبب برای نگهداری طولانی بادمجان از روش سنتی، یعنی روش خشک کردن استفاده می کنند. در ادامه مقاله تلاش کرده ایم نحوه خشک کردن بادمجان به روش سنتی را به صورت کامل توضیح دهیم. برای خشک کردن بادمجان در ابتدا لازم است پوست این صیفی جات از آن جدا شود. تلاش کنید پوست بادمجان را تا حد امکان نازک در بیاورید برای این کار می توانید از چاقو های مخصوص پوست کندن استفاده کنید.