اینکه بخواهیم به کسب و کارمان رونق بدهیم کار یک شب نیست. چرا که رونق کسب و کار نیاز به صبر و برنامه ریزی دارد، البته باید گفت این مسیر را با انتخاب گزینه صحیح می توان کوتاه کرد، چرا که من با ورود به حوزه پولساز حبوبات و رب انار روش های کسب درآمد را به خوبی یاد گرفتم و استعدادهای پولسازی ام را شکوفا کردم به طوری که در مدت کوتاهی به ثروت بالایی رسیدم. در این مطلب می توانید با این محصولات عالی بهتر آشنا شوید.
زمان پخت لوبیا چیتی
یکی از عواملی که کیفیت لوبیا چیتی را نشان می دهد زمان پخت لوبیا چیتی است. می توان گفت از محبوب ترین حبوبات میان ایرانیان می توان از لوبیا چیتی نام برد که بسیار خوشمزه است و پروتئین بسیاری در خود جای داده است و نسبت به دیگر انواع لوبیا نفخ کمتری دامن گیر ما می شود و همچنین یکی از بهترین جایگزینهای موجود برای گوشت لوبیا چیتی قرمز است. به دلیل وجود آمینواسید بسیار زیاد در این لوبیا یک منبع خوب برای پروتئین است و این منبع بسیار غنی و مفید برای پیشگیری اختلالات کلیوی و پوکی استخوان بسیار کارآمد است. رژیمهای غذایی ای که دارای لوبیا چیی هستند میزان ترشح لپتین در خون را افزایش می دهند و جلوی اشتهای کاذب را می گیرد و در نهایت از چاقی و بیماریهای بعد آن جلوگیری می کند.
رب انار
رب انار دارای سه نوع شیرین، ترش و ملس می باشد که در ادامه به آن می پردازیم، انار شیرین طبع سرد و تقریبا متعادلی دارد و فواید درمانی اش نسبت به انار ترش کمتر است، رب انار شیرین برای تصفیه خون بسیار مناسب و موثر است. رب انار ترش، از انار ترش به دست می آید و تقریبا طبع سرد و تری دارد و باعث کاهش حرارت کبد و معده می شود. رب انار ملس طبع معتدلی دارد و مزه خوب و خوشمزه آن طرفدار بسیاری دارد، رب انار ملس خواص بیشتری نسبت به رب انار ترش و شیرین دارد و در کاهش صفرا و جوشش خون مفید تر از انار شیرین است.
زمان پخت لپه
از راه های کوتاه کردن زمان پخت لپه این است که لپه ها را همانند چایی در فلاسک استیل دم کنید و تا صبح بگذارید. تا فردا صبح لپه ها انگار که پخته شده اند. البته می توانید مقدار زیادی لپه را به این شکل آماده کنید و در فریزر قرار دهید تا درهنگام پخت از آنها استفاده کنید ولی یادتان باشد هرچه غذا تازه تر، خواصش هم بیشتر است. لپه از دو نیم کردن نخود به دست می آید که گاهی ناپز است، پخت لپه ناپز یکی از مشکلات خانم هاست. ما با فروش لپه خوش پخت این مشکل را حل نموده ایم. لپه دارای مواد معدنی و ویتامین های زیادی است. بهتر است لپه را کاملا پخته بخورید تا سیستم گواراش شما همیشه سالم بماند.