میوه هندوانه یکی از میوه های خنک کننده در فصل تابستان است که خواص بی نظیری دارد علاوه بر گوشت هندوانه می توان از تخمه هندوانه اب پز خام بو داده به این شیوه طبخ هم استفاده نمود و از خواص تخمه هندوانه هم بهره مند شد.
اگر شما هم علاقمند به دانستن اطلاعات مفید در مورد کلیات میوه تخمه هندوانه آب پز هستید پس تا آخر این مقاله ما را همراهی کنید تا نکات مفیدی را به شما ارائه دهیم بعضی ها بر این باورند که میوه هندوانه برای نخستین بار در کشور آفریقای جنوبی پرورش یافته است و در مدلهای مختلفی چون شیرین و تلخ کشت می شود.
میوه هندوانه در اوایل سده هفتم میلادی در کشور هند و در سده دهم میلادی به کشور چین رسید که هم اکنون در دنیا جزو یکی از بزرگترین پرورش دهنده هندوانه می باشند.
میوه هندوانه درون گوشت خود دارای یکسری تخمه های سیاه رنگی است که اکثر افراد آن را چیز زائد و بیهوده می پندارند و از این رو آن را در هنگام خوردن گرفته و به دور می ریزند غافل از اینکه این تخمه های هندوانه چقدر مفید و خواص بی نظیر برای بدن انسان دارد.
از تخمه هندوانه به شیوه های مختلفی می شود استفاده نمود برای نمونه می توان آن را از گوشت هندوانه جدا کرده و به مدت چند ساعت خیس کرده و بعد صبر نمایید تا جوانه زده و آن را به وسیله گرمای خورشید یا مایکروویو خشک نموده تا از جوانه این محصول بهره مند شوید.
فروش تخمه هندوانه
تخمه هندوانه انواع مختلفی دارد به همین دلیل قیمت مغز تخمه هندوانه بسیار متفاوت است و نمی توان یک قیمت واحد را برای آن بیان کرد اما باید بدانید که قیمت تخمه بو داده از خام بالاتر بوده است که این مورد در مورد سایر انواع تخمه مانند تخمه آفتابگردان نیز به همین صورت است.
جالب است بدانید که از خواص فروش تخمه هندوانه می توان به درمان ناباروری اشاره کرد حاوی مقادیر زیادی اسید گلوتامیک، لیزین، آرژینین است که موجب افزایش میل جنسی می شود و کاروتنوئید موجود در آن باعث تولید اسپرم و افزایش قدرت بارور کردن آن می شود.
دارای فولات بوده که موجب پیشگیری از نقایص در زایمان شده و به تشکیل سلولهای خونی و مغز استخوان نیز کمک می کند علاوه بر همه اینها باعث بالا رفتن سطح ایمنی بدن در زنان باردار می شود و از کم خونی در آنان جلوگیری می کند.
برای مراقبت و جوان سازی پوست مفید است سرشاز از اسید های چرب و امگا 3 است، به حفظ رطوبت و لطافت پوست کمک می کند و از تیره و مات شدن پوست جلوگیری می کند، چین و چروک را نیز کاهش می دهد به حفظ سلامت پوست کمک می کند به خاطر داشتن مقادیر بالای پروتئین، آهن، مس و منیزیم باعث حفظ سلامت، افزایش ضخامت ، رویش مجدد، رشد سریع تر، تثبیت رنگ مو، محکم شدن ریشه مو و جلوگیری از موخوره می شود.
برای دیابت بسیار مهم است باعث کنترل میزان قند خون، کاهش حساسیت انسولین، کاهش فشار وارده بر پانکراس، کاهش میزان انتشار گلوکز و تنظیم سوخت و ساز کربوهیدراتها می شود پاسخهای ایمنی بدن را تقویت می کند و همچنین فشار وارده برسیستم ایمنی را کاهش می دهد.
تخمه هندوانه شور
جالب است بدانید مغز هندوانه موجب سلامت قدرت جنسی آقایان می شود چرا که حاوی اسید آمینه ای چون؛ آرژنین است که به تولید اسپرم کمک می کند و اختلالات جنسی را رفع می کند.
اگر دچار کم خونی شدید هستید و تمام داروها را برای رفع این مشکل امتحان کرده اید بهتر است از تخمه هندوانه شور استفاده کنید که سرشار از آهن و اسید فولیک است از این رو سطح گلبولهای قرمز را افزایش داده و فرآیند اکسیژن رسانی به بافتها و اندامهای بدن را بهبود می بخشد با توجه به این ویژگی به بانوان باردار توصیه می شود
مصرف تنقلات ناسالم را کنار بگذارند و به جای آن، از مغز تخمه استفاده کنند که از ایجاد کم خونی و یبوست دوران بارداری جلوگیری می کند.
از دیگر خواص آن؛ رفع اختلالات گوارشی، تقویت اعصاب، سلامت قلب، رفع مشکلات کلیوی، تنظیم فشار خون، قند خون و کلسترول و غیره است با این اوصاف سعی کنید روزانه مقداری مغز تخمه را در جیب خود ریخته و به عنوان میان وعده مصرف کنید.
بسیاری از افراد ترجیح می دهند به جای خوردن مغز تخمه هندوانه خام و تخمه ژاپنی از نوع شور و نمکی آن استفاده کنند که دو برابر خوشمزه تر و لذیذ تر است مغز تخمه هندوانه شور از آن جایی که با استفاده از نمک، شور و طعم دار شده طرفداران زیادی دارد.
در واقع شما به راحتی می توانید مغز تخمه را در خانه بو دهید بدین صورت که ابتدا تخمه های هندوانه را کاملا شسته و در مقابل نور خورشید خشک نمایید پس از آن که خشک شد می توان تخمه ها را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا تفت بخورد.
سپس مخلوط آب و نمک را روی تخمه ها بریزید و اجازه دهید نمک به خورد تخمه برود و به طور کامل آب تبخیر شود پس از این که تخمه ها خوب بو داده شد از روی حرارت بردارید و روی سینی بریزید تا خنک شود.