یکی از غذا های ایتالیایی بسیار پر طرفدار در بین ما ایرانی ها لازانیا است که می توان آن را با گوشت چرخ کرده، مرغ و حتی ساده درست کرد این غذای چند لایه دارای خمیر مخصوصی است که برای این غذا در نظر گرفته شده است، افراد با روش های متفاوتی این غذا را آماده می کنند که در همه دستور های پخت خمیر لازانیا و همچنین سس پنیر آن ثابت است و تنها مواد میانی این محصول است که تغییر می کند.
خمیر لازانیا همانند اسپاگتی و ماکارانی یک نوع از پاستا ها است که شامل انواع متنوعی از مواد معدنی، ویتامین های متفاوت و پروتئین است استفاده زیاد از انواع پاستا ها در ایتالیا سبب شده است مردم این کشور به میزان خیلی کمتری مبتلا به انواع مریضی های قلبی بشوند.
کودکان زیادی هستند که در برابر خوردن تخم مرغ مقاومت می کنند از آن جایی که استفاده از این محصول برای کودکان نیاز است بهتر است استفاده از پاستا را در برنامه غذایی این کودکان قرار دهیم تا ویتامین های مورد نیاز به بدنشان برسد برای شناخت بیشتر مزایای این غذای خوشمزه می توانید به سایت آراد برندینگ مراجعه نمایید.
ورزشکارانی که می خواهند شامی سبک استفاده کنند که سرعت هضم بالایی داشته باشد، پیشنهاد می کنیم حتما در وعده شام از پاستا به روش های متفاوت استفاده کنند.
لازانیا گوشت چرخ کرده
یکی از خوش مزه ترین و پر طرفدار ترین نوع های لازانیا طبخ این غذا با گوشت چرخ کرده است که طعم خیلی خوبی به این غذا می دهد بهترین و سالم ترین نوع لازانیا خانگی می باشد، هم حس بسیار خوبی دارد هم سالم ترین لازانیا می باشد.
مواد لازم برای تهیه لازانیا گوشت چرخ کرده: لازانیا یک بسته، گوشت چرخ کرده 300 گرم، قارچ 300 گرم، فلفل دلمه ای 1 عدد، پنیر پیتزا 500 گرم، پیاز یک عدد بزرگ، سوسیس 200 گرم، گوجه فرنگی 3 عدد بزرگ، سس کچاب 1قاشق غذا خوری، روغن به میزان لازم، نمک فلفل و پور سیر به میزان لازم.
در ابتدا پس از پوست گرفتن پیاز را نگینی خورد کنید و در روغن سرخ شود و در ادامه گوشت چرخ شده را که از قبل از فریزر خارج کرده و به دمای محیط رسیده را به پیاز ها اضافه و سرخ می کنید.
در مرحله بعد سوسیس ها را با رنده درشت رنده می کنید و می توان جایگزین سوسیس از فیله مرغ نیز استفاده کرد و به گوشت ها و پیاز ها اضافه می کنید تا کمی سرخ شود.
در مرحله بعدی فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنید و به مواد اضافه می شود و در این مرحله نمک فلفل و پودر سیر و درصورت تمایل می توانید از پودر آویشن نیز استفاده کنید این ادویه ها کاملا بستگی به ذائقه شما دارد.
قارچ ها را ورقه ورقه خورد می کنید و در ظرف جدا با حرارت بالا سرخ می کنید پس از سرخ شدن به مواد اضافه می شود و گوجه فرنگی ها را پوره کرده و در مواد سرخ می شود.
در مرحله اخر سس گوجه یا می توان از رب گوجه فرنگی هم استفاده کرد نیز سرخ می شود.
در این مرحله قابلمه را پر از آب گرم کرده و روی حرارت می گذاریم و پس از جوش آمدن آب، لازانیا ها را اضافه می کنید.
پس از نرم شدن لازانیا ها را جدا کرده در ظرفی که بتوان در فر گذاشت کمی چرب می کنید و لازانیا ها را حالت لایه ای اول لازانیا بعد کمی سس و مواد سرخ شده و بعد پنیر پیتزا و دوباره لازانیا ادامه می دهید تا تمام مواد و لازانیا ها تمام شود و پس از اتمام روی لایه بالا پنیر پیتزا بریزید و در فر در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه اجاره پخت می دهیم.
فروش لازانیا مشهد
یکی از غذا های محبوب در دنیا، لازانیا نام دارد که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. این غذا در بسیاری از رستوران های کشورمان از جمله خانه لازانیا مشهد، سرو شده و مردم از خوردن آن لذت می برند. برخی معتقدند لازانیا یک کلمه ی یونانی می باشد و از کلمه ی لازانا به معنای سه پایه و زیر گلدانی گرفته شده است. برخی دیگر نیز می گویند این کلمه در اصل انگلیسی بوده و از غذایی به نام لوزین الهام گرفته است.
اگر دلتان یه وعده غذایی گرم می خواهد که عطر آن در فضا پیچیده شود و طعم خوشش تا مدت ها در یاد و خاطرتان باقی بماند لازانیا بهترین انتخاب است. لازانیا همانند پاستا اصالت ایتالیایی دارد و از چند ورقه خمیر برگ، گوشت، سس مخصوص و پنیر تشکیل می شود. در قرن ها پیش و برای اولین بار قبل از میلاد مسیح این غذای خوشمزه توسط ایتالیایی ها و یونانی ها پخته شد و در حال حاضز در مراکز فروش لازانیا مشهد در حال عرضه به مردم عزیز کشورمان می باشد.
در قرن نوزدهم میلادی یعنی حدود دویست سال پیش مهاجران ایتالیایی لازانیا را همراه خود به کشور آمریکا بردند تا این پاستای چند لایه با گوشت و ادویه های خوش بو را به دیگر نقاط جهان نیز معرفی کنند. حالا لازانیا آنقدر در دنیا محبوب است که یک روز جهانی را برای آن در نظر گرفته اند.
29 جولای برابر با 7 مرداد، به عنوان روز جهانی این غذای خوشمزه نامیده شده است. امروزه در کارخانه ها ورقه های لازانیا به صورت آماده و خشک همانند ماکارونی در تعداد انبوه تولید می شود. البته در یونان و ایتالیا که زیستگاه این غذا و انواع پاستا ها می باشند همچنان از خمیر های تازه استفاده می کنند.