یکی از عواملی که از رشد و رسیدن به موفقیت را به تعویق می اندازد و حتی در بسیاری از موارد مانع رسیدن به آن می شود، تفکرات منفی می باشد، باید با نگاهی مثبت به عنوان مثال نگاه مثبت نسبت به تجارت انواع ترشی، به پول و ثروت فراوان برسید.
ترشی
خانواده ها برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای از سرکه مناسب نیز استفاده میکنند طوری که عطر و طعم فوقالعادهای دارد و افراد می توانند در کوتاه ترین زمان و خیلی سریع ترشی را تهیه کنند و همراه انواع غذاها مورد استفاده قرار دهند.
این ترشی خوشمزه و لذیذ در بین خانواده ها شناخته شده است و همه تمایل دارند تا آن را تهیه کنند و کنار غذاهای خود مورد استفاده قرار دهند و از کیفیت آن لذت ببرند و البته فلفل دلمه ای به خاطر داشتن ویتامین c به جذب بهتر آهن نیز کمک می کند و بسیار مفید می باشد.
تهیه کنندگان این ترشی را در شیشه ها و سایزهای گوناگون تهیه می کنند تا خانواده ها با توجه به نیاز و خواسته خود از سایز های گوناگون آنها استفاده کنند و یک خرید با کیفیت را انجام دهند به گونهای که این ترشی ها کاملاً بهداشتی و استاندارد هستند و با شرایط عالی تعیین شده اند.
ترشی انبه
با توجه به اینکه ترشی انبه در شهرهای گوناگون طرز تهیه ی متفاوتی دارد ترکیب آن با مواد دیگر ممکن است دارای حساسیت شود البته بیشتر ترشیها مانند ترشی انبه هندی که دارای فلفل فراوانی می باشد ممکن است به فلفل حساسیت دهند نه میوه ی انبه پس برای خرید از مواد تشکیل دهنده ی آن اطلاعاتی کسب کنید.
افرادی که دارای دیابت هستند رژیم خاصی داشته و باید برای خوردن غذاها و ترشیهای مختلف مانند ترشی انبه کال باید با پزشک خود مشورت کنند زیرا زیاده روی در خوردن ترشی انبه ممکن است باعث بالا رفتن قند آنها شده و خطرناک باشد.
برخی از ترشیهای انبه به دلیل وجود موادی که قند خون را تنظیم می کند برای افراد دیابتی هم مناسب می باشد.
برای اندامی مناسب باید یک رژیم غذایی مناسب داشته باشید و اگر به ترشی علاقه مند هستید و به دنبال اینکه چه ترشی لاغر میکند از همه ی ترشیها استفاده نکنید و برای لاغری از ترشیهایی مانند ترشی بلوچی انبه استفاده کنید
ترشی انبه پاکستانی
خاستگاه انواع چاشنی ها را می توان آسیا و از جمله جنوب آسیا کشوری مانند هند نام برد، چرا که بسیاری از چاشنیها از جمله چند نوع ترشی انبه پاکستانی و ادویه از این قسمت از قاره کهن خود را به جهان معرفی کرد و کم کم تولید کنندگان بسیاری در سراسر جهان مبادرت به تولید انواع متفاوت چاشنیها در طعم و رنگ مختلف برای ذائقه مردم منطقه خود کردند و همین امر باعث شد تا این طعم دهنده ها به عضوی ثابت از سفره غذایی هر خانواده تبدیل شود.
در ایران نیز استفاده از این ماده غذایی بسیار رواج داشته و طرفداران پرو پا قرصی را به خود اختصاص داده است به طوری که ما در کشور تولید کنندگان بسیاری را در این زمینه داریم که نمونه های تولید آنها توان رقابت با نمونه های مشابه خارجی را داشته است.
از دیگر نکاتی که بایستی به هنگام درست کردن چاشنیها مورد توجه قرار دهیم فرایند تولید است که باید به دقت تحت بررسی قرار گیرد، به عنوان مثال چرا ترشی انبه شور است این سوالی است که بسیاری افراد از ما می پرسند و جواب در فرایند تولید آن است.